EN | TR

KYK Yurt Başvurusunda Bulunan Öğrencilerimizin Dikkatine

07 Eylül 2022 Çarşamba

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 24-28 Ağustos tarihleri arasında tamamlanan KYK yurt başvuru sonuçları açıklanmış olup, başvuruda bulunan öğrencilerimiz sonuçlara e-devlet üzerinden ulaşabilirler.
Yurt başvurusunda bulunan tüm öğrencilerimizin barınma sorunlarını gidermek amacıyla diğer kurum ve kuruluşların da yoğun çabasıyla ilçemiz bünyesinde kontenjan arttırılmasına yönelik çalışmalar devam etmekte olup hızla tamamlanması planlanmaktadır.

Yapılan çalışmalar neticesinde yeni eğitim öğretim yılı başlangıcına kadar yurt başvurusunda bulunan tüm öğrencilerimizin (KYK Yurt Başvuru sonucu yedek olanlar da dahil) yurt yerleştirme işlemlerinin tamamlanması planlanmaktadır.

Yurt başvurusunda bulunmuş olan öğrencilerimizden barınma problemi yaşayanların konu hakkında taleplerini Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait aşağıda bulunan iletişim adreslerine müracaat etmeleri gerekmektedir.
Müracaat eden öğrencilerimizin barınma sorunları başvuruyu takiben en kısa süre içerisinde Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çözüme kavuşturulacaktır.

Tarsus Gençlik Merkezi
İsmet Paşa Mahallesi Kültür Sanat Sokak No:7 Tarsus/ Mersin
Telefon: 0324 613 52 03